Vse kategorije

Domov> O nas

PREDSTAVITEV PODJETJA

QQ slika 20221102155002

Liuyang Broad Fireworks Co., LTD je bilo ustanovljeno leta 2003 in je eno vodilnih podjetij v liniji izdelkov za ognjemete. Broad Fireworks je veliko profesionalno izvozno podjetje za ognjemete, ki se ukvarja z raziskavami in razvojem, proizvodnjo in prodajo. Letna proizvodna zmogljivost doseže 800,000 kartonov, izvozi pa se več kot 3,000 vrst izdelkov.

Naše podjetje je znano po naprednih tehnikah s strokovno ekipo, vključno z mojstrom umetnosti ognjemetov, 3 višjimi tehniki in 6 srednjimi tehniki. Zagotavljajo, da so raziskave in razvoj naših novih izdelkov napredni v liniji. Opravili smo vrsto testov s tujimi laboratoriji in CIQ. S testi pridobimo več znanja o razvrščanju in varnosti ognjemetov. S temi izkušnjami aktivno sodelujemo pri oblikovanju novih evropskih predpisov.

Naše podjetje vedno vztraja pri načelu sodelovanja kot SEQS---”Varnost, okolje, kakovost in spretnost. V skladu z varnostnimi standardi smo zgradili učinkovit sistem nadzora kakovosti od surovin, množične proizvodnje in skladiščenja do logistike.

Naše podjetje ima dve blagovni znamki, Broad za evropski trg in Pyroin za ameriški trg, obe imata dober ugled na področju ognjemetov zaradi odlične kakovosti, varnosti med delovanjem, zanesljivih poprodajnih storitev in okolju prijaznosti. izdelki se distribuirajo v več kot 20 državah in regijah, kot so Amerika, Nemčija, Nizozemska, Danska, Anglija, Italija itd.

NAŠA FAKTORJA

NAŠA EKIPA

NAŠ CERTIFIKAT

Vroče kategorije